Vjera može promijeniti sve okolnosti

Postoji ogromno nasljeđe koje nam je osigurao naš Nebeski Otac Isus Krist. Silni Nebeski blagoslovi s kojima nas je blagoslovio u Isusu Kristu dostupni su za SVE ljude ove Zemlje, no postoji jedan glavni uvjet zbog kojeg toliko mnogo ljudi ostaje očigledno siromašno unatoč svemu što nam je osigurano.

Čitajte pažljivo prva tri poglavlja poslanice Efežanima i vidjet ćete da Apostol Pavle govori kako nas je Bog obdario svakim duhovnim blagoslovom u Kristu Isusu i kako se moli za nas da mi to spoznamo.

No zašto ipak toliki nisu primili ništa od svega što im je osigurano? Jer nisu imali vjere, a potrebno je vjerovati da bi mogli prisvojiti i nadam se da smo vas to mama i ja kroz život naučili. Iako još ne vidimo ovim očima, mi prisvajamo vjerom i zakoračimo naprijed kao da već imamo. Vjera može okrenuti svaku nepovoljnu okolnost u vašu korist. Vjera može odbiti svaki napad. Vjera vam osigurava zaštitu i njome možete povratiti natrag zdravlje onome tko je napadnut od Neprijatelja.

Zapamtite ovo što je Isus rekao: Sve je moguće onome koji vjeruje! A onda je išao svim onim krajem i pokazivao što je pod time mislio. Na samom kraju rekao je svojim učenicima: Djela koja ja činim i ćete (moći) i vi činiti, i veća djela, jer ja sad idem k Ocu.

Wooow, zamislite dobro to što je rekao i pohranite te riječi duboko u srce kao Istinu. Vi možete sve ono što je i On mogao, jer Njegov Duh sada prebiva u vama.

Ljubi vas Tata

2
(Visited 66 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *