Šumi vam u bračnoj komunikaciji? Ovo vam je prilika da to popravite!

Bokun Neba udružio se s udrugom Projekt Stablo Života i stvorio ciklus od nekoliko predavanja koje su posvećene problemima obiteljske komunikacije. 

U prvom predavanju dati ćemo naše svjedočanstvo i pokazati jasan put kako već isti dan možete početi popravljati i podizati vašu bračnu ljubav. U današnjem svijetu gdje je zaista puno loših primjera braka, oni koji imaju to nešto rijetko se čuju, a još manje se njihov glas može uhvatiti negdje na ‘sceni’. 

Predavanja će se održati u predivnom šumskom retreet-u kojeg su stvorile naše prijateljice Martina i Ana u srcu Zagreba, kvart Jazbina pored Maksimira i Bukovca. Prvo predavanje je ove subote i počinje u 9:30 a gotovo je do 12:30. U međuvremenu, osim naše priče za koju vjerujemo da ste ju prepoznali kao autentičnu, moći ćete se počastiti s predivnim domaćim delicijama koje su cure pripremile, a kako cijelo okruženje izgleda možete vidjeti na fotkicama ispod. 

Prijave za susret su na projektstablozivota@gmail.com 

 

Teme o kojima ćemo pričati na prvom sustretu:

  • Zašto se toliko brakova raspada i što možemo napraviti da to ne postane naš slučaj?
  • Je li sreća u braku rezervirana samo za neke?
  • Gdje je nestala ljubav, gdje je sakrila?
  • Otkud želja da se drugog stalno mijenja?
  • Zlatna pravila nesebične ljubavi

Ovu radionicu vam poklanjamo od srca uz preporučenu donaciju od 15€ po osobi koji će curama iz  Projekt Stablo Života pokriti osnovne troškove. Ako bi netko jako htio doći, ali mu se čini da si ne može priuštiti, neka nam se slobodno javi u redakciju i mi ćemo vam pokriti troškove. Bilo bi zaista šteta da propustite ovo čuti uživo!

Ovih dana pratite naše Instagram profile za više detalja!

Jako vam se radujemo i sretni smo zbog ove prilike koju smo dobili!

Volimo vas!

Frano i Tereza

1
(Visited 202 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *