Upoznajte Anju, našu prvu gošću blogericu

Pozdrav svima!

Kako biste me malo bolje upoznali, evo nešto o meni:
Zovem se Anja. Imam 29 godina. Supruga sam, majka šestero djece i dio zajednice Čiste Istine. Po struci sam predškolska odgojiteljica.

Korijeni mi vuku iz bosanske Posavine, no gotovo čitav život živim u Hrvatskoj. Kao dijete selila sam se mnogo puta, mijenjala mnoge škole, upoznala mnogobrojne ljude, što smatram da je znatno utjecalo na moju snalažljivost, prilagodljivost, otvorenost i komunikativnost. Volim se družiti s ljudima, razmjenjivati iskustva, učiti od drugih, ali najviše me se veseli ako moje spoznaje i iskustva mogu pomoći drugima.

Supruga sam upoznala tijekom sezonskog rada 2013.g. Ljubav se vrlo brzo razbuktala između nas, tako da smo se nakon godinu dana vjenčali, a s 20 godina sam rodila i prvog sina. Nakon njega uslijedila su još 3 sina i kćer, a najmlađem članu obitelji još uvijek ne znamo spol. 🙂 Priča o mojoj (ne)sposobnosti da ostanem trudna je poprilično zanimljiva, no o tome ću nekom drugom prilikom. 🙂

Krista, kojeg danas slijedimo, suprug i ja smo spoznali zajedno prije 8 godina. Naš put rasta u vjeri bio je jako mračan, trnovit, s mnogim stranputicama. No, hvala Isusu, prije 3 godine je taj dio puta završio i sada zajedno grabimo k Njemu nikada odlučniji i ustrajniji. Također, trudimo se i našoj djeci usaditi ispravnu sliku o Nebeskom Ocu, pomažemo im izgraditi njihove odnose s Njim i povjerenje u Njega što nije lak i jednostavan zadatak. No isti donosi mnoge radosti i blagoslove i zahvalni smo jer nam je dodijeljen.

Otkako znam za sebe, okružena sam glazbom i jako uživam u njoj. Volim ju slušati, volim pjevati i volim druženja koja su njom obogaćena. Osim glazbe, volim rad s djecom. Iako zna biti naporno i iscrpljujuće, uživam promatrati i sudjelovati u rastu i razvoju djece. Trudim se unatoč svemu osigurati im osjećaj voljenosti, prihvaćenosti i sigurnosti. I iznimno me veseli kada su slobodni u dijeljenju svoje ljubavi, kada su sigurni u sebe, kada se slobodno izražavaju i kada im je stalo pomoći drugima.

Eto, ukratko o meni. Detaljnije ću vam se otkrivati kroz svoje daljnje objave i tekstove. Nadam se da će vam pomoći i/ili inspirirati vas, te da ćete se osjećati slobodni javiti mi se i bez ustručavanja postaviti bilo koje pitanje ili jednostavno podijeliti vlastita iskustva.

Grlim vas!

Anja

8
(Visited 475 times, 1 visits today)

8 Comments

  1. Maja 18/02/2024at11:19

    Veselimooo seee …🥰

    Reply
    1. Anja 19/02/2024at23:26

      Hvala puuuno! I ja isto 😊😊❤️

      Reply
  2. Marija L. 20/02/2024at00:33

    Baš se radujem što ću te kroz blog još bolje upoznati i od tebe jako puno naučiti. Hvala Isusu na pozitivnoj strani tehnolgije!:)

    Reply
    1. Anja 21/02/2024at22:08

      I meni je stvarno drago što imam ovu priliku. Hvala Isusu!
      Grlim!

      Reply
  3. Korana 20/02/2024at18:23

    Anja, radujem se tvojim tekstovima, šaljem zagrljaj!

    Reply
    1. Anja 21/02/2024at22:07

      A ja tvojem kritičkom mišljenju. Grlim i ja tebe ❤️❤️

      Reply
  4. Katica 22/02/2024at18:55

    Lavče moje …volem ❤️

    Reply
    1. Anja 23/02/2024at08:19

      Volem i ja tebe mako maćice ❤️

      Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *