Bokun neba dnevni planer

Vrlo često moja dnevna to-do lista postane predugačka da bi stala u tjedni planer. Ako je tako kojim slučajem i kod tebe, dijelim s tobom dnevni planer sastavljen od tri kategorije.

1. Popis zadataka

Ovdje pišem sve zadatke koje je potrebno obaviti taj dan.

2.Prioriteti

Pod prioritete zapisujem najvažnije zadatke , hitne i bitne koje nikako ne smijem zaboraviti. S vremenom sam uvela ovu kategoriju jer mi se znalo dogoditi da od hrpe zadataka taj dan na kraju ne obavim ni jednog od onih najvažnijih.

3. Mali koraci do ostvarenja cilja 

Ovdje zapisujem male korake koje je potrebno ostvariti taj dan kako bi me postupno doveli do ostvarenja ciljeva koji su mi važni. Često postavim pred sebe nekakav cilj kojem je potrebno dulje vrijeme za ostvarenje. Planiranje malih koraka pomaže mi da u užurbanoj svakodnevici ipak svaki dan odradim neki zadatak koji me postupno približava cilju i izbjegnem osjećaj frustracije zbog traženja nekog duljeg perioda vremena kada ću se tome moći posvetiti.

U nastavku dijelim s tobom, tri predloška dnevnih planera. Odaberi onog koji ti se sviđa i isprintaj ga na svom kućnom pisaču ili u fotokopiraoni. 

Ako trebaš pomoć po putu oko dnevnog planiranja i određivanja prioriteta, rado ti stojim na raspolaganju.

Tereza

 
(Visited 85 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *