Radionica o Zahvalnosti

Predstavljamo vam našu prvu Bokun neba on-line radionicu. Tema ove radionice je razvijanje osjećaja zahvalnosti. Kroz radionicu će te naučiti osvijestiti osjećaj svakodnevne zahvalnosti,  suočiti  se s vlastitim mislima, i dosljedno vodeći Bokun neba dnevnik zahvalnosti koji vam uvelike može pomoći u obnavljanju vašeg uma, njegovim usklađivanjem s Riječju Božjom te tako postati vrlo učinkovit alat vašeg duhovnog rasta i napretka.

Što ste vi rekli o radionici

Draga Tereza, prije dva dana sam gledala radionicu o zahvalnosti i baš me oduševila iskreno, slušala sam taj tvoj umirujući glas i odmah krenula raditi na tome..evo danas treći dan. Hvala ti radionici koju ste ti i Frano ovako pripremili za nas. Meni to baš daje jednu radost, zapisujem u dnevnik ujutro i navečer, što je za mene velika stvar jer inače nisam disciplinirana po tom pitanju, al evo baš imam vjere u ovaj dnevnik zahvalnosti i baš mi se sviđa taj koncept..tako da vam stvarno hvala što ste to podijelili s nama. Grlim vas i ljubim sve odreda.

Martina

 

Hej! Još dok gledam i slušam radionicu o zahvalnosti, evo me, da ti se zahvalim ono baš od srca na tom uloženom trudu i vremenu koje si posvetila i ti i Frano da stvorite tako nešto korisno i nužno… ja sam oduševljena i ujedino blagoslovljena, jer me Isus upravo kroz vas počastio s onim što sam ga tražila… zbilja ti ne mogu opisati riječima koliko mi to puno znači i pomaže… točno sam u toj temi i tražim te odgovore na pitanja koja mene muče i evo vas sa radionicom… Puno toga radite što me veseli, ali evo ovo bi posebno istaknula. Tereza ljubim te i grlim, Franu isto i raduje me ponovno vas vidjeti kad se vratite 🥰

Isus je s vama, tako da vam želim samo još obilnije blagoslove u svemu ❤️ 

Josipa


Ovaj dnevnik zahvalnosti je nešto toliko posebno, toliko predivno, toliko inspirativno i pozivajuće da je to čudo.. Stvarno bih voljela postići da mi zapisivanje misli i molitava postane svakodnevna čeznja i potreba.. Sretna sam što vas imam i što ste nam svjetionik u mnogim unutarnjim procesima. Volim vas ❤️

Anja

1. dio – Zašto je važno voditi dnevnik zahvalnosti

Dugo mi je na spomen vođenja dnevnika zahvalnosti padao mrak na oči. U jednom zahtjevnom periodu svog života, odlučila sam mu ipak pružiti priliku. Obrasci koje sam pronalazila na internetu nisu odgovarali mojoj ideji dnevnika zahvalnosti.  Željela sam stvoriti  nešto više od toga, alat koji će mi pomoći da ojačam svoj osoban odnos s Isusom, suočim se sa svojim mislima, manama i propustima koji me sustavno ometaju u mom duhovnom rastu i napretku. S vremenom je nastao Bokun neba dnevnik zahvalnosti, kojeg ovdje dijelim s vama.

2. dio – Kako voditi Bokun Neba Dnevnik Zahvalnosti

U drugom nastavku, detaljno prolazimo kroz dijelove Bokun neba dnevnika zahvalnosti i učimo kako zapisanim mislima procjeniti kvalitetu, pronaći moguća mjesta poboljšanja te ih primjeniti u svom svakodnevnom životu. 

Bokun Neba Dnevnik zahvalnosti

U nastavku možete preuzeti Bokun Neba dnevnik zahvalnosti kojeg možete isprintati na vašem pisaču. 

Upute za printanje:

Upute za prvu verziju bez reznih linija: 1. Prije printa podesiti postavke printera na: tisak u boji (ili crno bijeli ako ne želite trošiti boju, no uzmite u obzir da će Vam pozadina stranica biti sive), obostrano printanje (ako posjedujete printer s takvom opcijom), NAPOMENA: ako nemate printer koji sam okreće papir unutar sebe, morat ćete ručno okretati stranicu i vraćati na printer – svaki printer daje uputu kako biste ju trebali okrenuti, postavke možete podesiti da printa obostrano po kraćoj ili duljoj strani. Ako posjedujete printer koji nema opciju obostranog printa morat ćete printati stranicu po stranicu te sami iskušati kako vratiti papir da Vam isprinta ispravno.

Upute za izrezivanje: ako ste printali bez reznih linija režete po samom rubu slike. Ako ste printali verziju s reznim linijama režete po njima pazeći na redosljed rezanja.

7
(Visited 428 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. IG 06/08/2023at15:10

  Draga Tereza,
  Mene je blagoslovio ovaj “teorijski” dio radionice. Kao mlađa sam pisala dnevnike, prvo one tipične bezvezne koji su više na smijeh 😅, a kasnije sam u svakojake bilježnice pohranjivala duboke misli, proze, pjesme…🤓, kada bih se tome vraćala sjećam se da mi je hranilo dušu… ne znam zašto sam prestala, no već neko vrijeme, s obzirom na želju za radikalnom i postojanom promjenom na bolje, sam planirala započeti, ali sam htjela da bude zaista struktuirano i konstruktivno…pa hvala od srca, preuzela sam ga i javim se za tri tjedna. 😉

  Reply
 2. Anja 23/08/2023at16:28

  Ovaj dnevnik zahvalnosti je nešto toliko posebno, toliko predivno, toliko inspirativno i pozivajuće da je to čudo.. Stvarno bih voljela postići da mi zapisivanje misli i molitava postane svakodnevna čeznja i potreba.. Sretna sam što vas imam i što ste nam svjetionik u mnogim unutarnjim procesima. Volim vas ❤️

  Reply
  1. User Avatar Tereza 16/09/2023at21:07

   Draga Anja, predivno mi je ovo čuti. Možda će biti potrebno na početku uložiti malo napora, al korist je višestruko isplativa. Veća bistrina misli i bolji pregled kvalitete misli.

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *