Petar i Josipa – u paru kod nas doma

Petar i Josipa su par kakav se ne susreće svaki dan. Sa tek 24 i 23 godine posvetili su svoje živote Kristu i žive u predanju Njemu i jedno drugome. O čemu je razmišljao (tada još) dječak koji se nije želio uklopiti u svakodnevnicu, koji se nije upuštao u druge veze dok nije pronašao TOČNO onakvu kakvu je želio, te da li se sve to isplatilo, moći ćete poslušati u novom nastavku našeg malog podcasta “U paru kod nas doma”. 
Josipa je bila jedna od prvih gošća Radija Jazzbine i osvojila je svojim smirenim duhom, bogatom unutrašnjošću, te svojim predanjem Kristu. Bilo je očigledno kako je poradi toga zaslužila da jednoga dana u njezin život dođe čovjek kao Petar.

Kako je izgledao taj trenutak kada su jedno u drugome prepoznali svoju drugu polovicu, kako im život izgleda sada nakon godinu dana, te što sve rade za Krista danas dijelimo ovdje s vama u novoj epizodi Radija Jazzbina & Bokun neba. 

Petra možete pronaći na njegovom YouTube kanalu Zauvijek sretan, a Josipu na njezinom Instagram profilu Ljubljeno dijete Božje.

Šaljemo vam ljubav, 

Frano i Tereza

7
(Visited 969 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *