Kako ćete pronaći svoju srodnu dušu

Djeco moja ljubljena, danas vam želim otkriti božanski princip kako ćete pronaći svoje srodne duše u ovome svijetu. Prvo, morate znati u vašim srcima kako vaš Nebeski Otac ne želi za vas da ste sami, već da imate uz sebe srodnu dušu koja će vas podupirati i s kojom ćete voditi koračati zajedno prema Nebu.

Pokušajte osjetiti Očevo srce kad je rekao u Postanku 2:18

Nije dobro da čovjek bude sam: načinit  ću mu pomoć kao što je on.”

I ako Bog osjeća i vidi da nije dobro da budete sami i ako vi osjećate u srcu žudnju da pronađete svoju srodnu dušu kao što smo se mama i ja pronašli, onda obje strane žele istu stvar. Bog želi isto što i vi.

No, kako ju pronaći i prepoznati u ovome svijetu?

Prvo, stanite u vjeri ispred našeg Oca i odvažno Ga zatražite za svoju srodnu dušu. Iznesite Mu svoje srce i vjerujte kako ste nakon te molitve vaša srodna duša i vi upravo krenuli jedno prema drugome i kako ćete se neminovno prepoznati kada dođe pravi trenutak. Morate biti potpuno uvjereni da je to uslišena molitva i tako se ponašati – mišlju, riječju i djelima.

Potom, vi ju nemojte aktivno tražiti, već se samo prepustite Očevom vođenju i uređenju tog trenutka, jer kad ona dođe ispred vas, vi ju nećete moći izbjeći i ne postoji opcija da ju ne prepoznate. Duh Oca našega koji je unutra u vama i u njoj će vam objaviti da je to TA koju čekate!

A u međuvremenu, tražite iznad svega Kraljevstvo i pravednost njegovu i sve će vam se drugo nadodati (ovdje i srodna duša – Matej 6:33). Vaš zadatak je držati Krista iznad svega, a Njegov zadatak da uredi sudbonosni susret vaših duša.

I kada dođe TA duša koju čekate, primit ćete najveći dar s Neba i svo čekanje će se itekako isplatiti.

Ljubim vas,

Tata

9
(Visited 296 times, 1 visits today)

1 Comments

  1. Stella 15/01/2023at22:45

    Jaaaooo 🥰

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *