Vi imate Oca na Nebesima

Sjećam se tog dana kao sada kad mi je naš Apostol razotkrio tajnu Svetog Trojstva i kada je moja duša po prvi puta spoznala svog Nebeskog Oca u Isusu Kristu i kada Otac, Sin i Duh Sveti  više nisu bili odvojeni likovi, već je bezgranični Duh uzeo sebi lik u Isusu Kristu da bi nam svima mogao biti vidljivi Otac. Tu večer sklopio sam svoje ruke i prvi puta započeo molitvu „Oče naš“ gledajući u Isusa Krista i moja je duša osjetila takvo veliko blaženstvo, ushit i radost. Ja sam bio sin koji konačno vratio Kući i na ulazu me čekao Otac s širom raširenim rukama. Od tada svaki dan razgovaram s Njime 1:1, unutra u unutrašnjosti moga bića gledajući u Njega, mog Oca Isusa Krista.

Vi doista imate Oca na Nebu i Njegova ljubav je sve uredila u vašem životu da vas vrati natrag k Njemu. Pripadati Njemu, biti jedno s Njime i postaviti Njega za glavni cilj svog životnog nastojanja je najbolja stvar koju možete učiniti. Tko ima Oca, Ljubav, ima sve što mu je potrebno da uspješno završi ovaj život na Zemlji.

No ta Ljubav nije neka ljudska fantazija kao što ćete vidjeti svugdje oko vas u svijetu. Tko želi vidjeti kako Ljubav živi, misli i djeluje, neka gleda u Isusa Krista dok je hodao Zemljom. To je Ljubav, jer Ljubav se u njemu nastanila u punini.

Ljubi vas

Tata

P.S. U našoj Čitaonici imate cijelu knjižicu Oče naš posvećenu samo ovoj temi.

1
(Visited 47 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Ksenija Bosak 14/11/2022at08:55

  Predivan tekst,stil pisanja,ma sve!
  Ovo me baš preobilato blagoslovilo!❤️

  Hvala Isusu i vama-Tereza i Frano!

  Grlim u Duhu! ❤️❤️

  Reply
  1. User Avatar Frano 14/11/2022at16:33

   Hvala ti Ksenija draga! 👍❤️
   Jesu ti stigle knjizice? 😊

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *