Mamino blago podcast 2019.-2021.

“Nakon dugog razmišljanja i osluškivanja, te nekoliko doza hrabrosti i odvažnosti, odlučili smo se pokrenuti naš prvi podcast!

Htjeli smo sa svima vama podijeliti ono što je najvrijednije u našem životu a to je upravo naša bračna Ljubav, te vam ispričati kako smo došli do toga da brak nije mrak, nego najdivnija stvar koja nam se ikada dogodila. Mi nismo odabrani, niti posebni, niti drugačiji od bilo kog drugog, već smo uzeli Kristove upute za život i zajedništvo u braku i stavili ih u praksu.

U narednim mjesecima nastojat ćemo redovito snimati naše razgovore na temu braka i obitelji i pričati naše zgode i nezgode iz života u nadi da ćete kroz to moći nešto naučiti, ili se barem dobro nasmijati. Šalu na stranu, za ovo nam je bilo potrebno puno hrabrosti!

U prvom nastavku govorili smo o našim motivima za pokretanje podcasta, dok ćete već u idućem moći čuti kako je išao naš put prema ovom braku koji imamo danas, od upoznavanja (davne) 2002., pa sve do predavanja srca jedno drugome na oltaru Ljubavi.

Slušamo se!”

 
(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *