Pratimo se na Instagramu?

Tereza @mamino.blago

Ako nas znate od prije, onda znate da imamo dva Instagram accounta! Ne možemo vam opisati koliko je hrabrosti i odvažnosti bilo potrebno da se Tereza odvaži otisnuti Mamino blago u svijet društvenih mreža i otvori se za sve prednosti i nedostatke koje Instagram nosi.

Žudnja da pomognemo i da donesemo našu priču do većeg broja ljudi je u konačnici prevagnula sve teške elemente koje sa sobom nosi otvaranje srca na društvenim mrežama. Jednostavno osjećamo da imamo to nešto što ljudima treba i za čime tragaju i da je naša dužnost pojačati domet našeg svijetla i pokazati svima zainteresiranima da postoji bolji brak, odgoj i konstantan unutarnji rast koji donosi sve veću radost i mir u život.

 

 Tereza oko sebe skuplja većinom žene i majke koje dijele slične vrijednosti i međusobno se potiču na kvalitetniji život, te uzvišenije vrijednosti i ciljeve. Nju možete zapratiti ovdje.

Frano je pokrenuo Vjera pomiče planine gdje prenosi svoj motivirajući i odvažan stav svakom Kršćaninu koji Krista nosi u privatnom i poslovnom životu. Njegovi postovi imaju ton motivacije, borbenosti, odvažnosti i pobjede u sebi, stoga ako ga želite zapratiti na toj društvenoj mreži možete to učiniti ovdje.

Imate Instagram acoount? Zapratite nas tamo i javite se!

Šaljemo vam ljubav i snagu!

Tereza i Frano

 
(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *