Jedne kasne lipanjske noći

Baš kao i kad roditelji osluškuju svoje svoja srca i ponekad uporno traže koje bi ime mogli dati svojem djetetu i toliko puno prijedloga prolaze kroz glavu, no ni jedno se ne prima sve dok u jednom trenutku ono ‘jedno’ ne zazvoni! E, to je TO!

Kad se rađao naš drugi sin cijelu noć smo proveli u rađaoni i između trudova „razgovarali“ o imenu koje ćemo mu dati.. i nikako se odlučiti između „Filip“ i „Pavle“.. i tamo negdje oko 5 sati ujutro u hladno jutro studenog odjednom se spusti „Pavle“ i oboje se složimo oko toga, te pola sata nakon toga evo Pavla ugleda svijetlo dana!

I tako, zadnjeg dana lipnja kasno uvečer, rodio se Bokun neba.. nakon dugo vremena osluškivanja u kojem pravcu da nastavi Mamino blago i naravno pod kojim imenom idemo dalje, odjednom je srce šapnulo ime Bokun neba.

Bokun neba je naziv za ovu novu platformu pod kojim nastavljamo dalje bilježiti naše živote, promišljanja i zrna mudrosti koja želimo podijeliti sa svijetom.

Otvorit ćemo teme o braku, roditeljstvu i osobnom rastu u Kristu Isusu i dijeliti sve ono što smatramo kvalitetnim u našem životu. Pripremamo uživo i online radionice, izdanja knjiga, vlastite proizvode koje stvaramo kao obitelj, podcast i možda video YouTube kanal!

Sve u svemu, Bokun neba (komad neba) biti će mjesto gdje ćete moći uroniti u jednu drugačiju percepciju života, te se nadamo pronaći nove i stare vrijednosti za koje se isplati boriti.

Ako već niste kroz Mamino blago, pretplatite se na našu mailing listu kako bi vam na email dolazile obavijesti kada objavimo novi sadržaj. U planu je  za naše članove mailing liste objavljivati sadržaj koji i nije uvijek dostupan javno, pa je to još jedan razlog zašto biti uključen.

Ne pišemo pisma na ovoj mašini, ali su nam newsletteri svejedno super!

Vidimo se, čitamo se a do tada pratite nas i na Instagramu:

 
(Visited 6 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *