Jedne kasne lipanjske noći

Baš kao i kad roditelji osluškuju svoje svoja srca i ponekad uporno traže koje bi ime mogli dati svojem djetetu i toliko puno prijedloga prolaze kroz glavu, no ni jedno se ne prima sve dok u jednom trenutku ono ‘jedno’ ne zazvoni! E, to je TO!

Kad se rađao naš drugi sin cijelu noć smo proveli u rađaoni i između trudova „razgovarali“ o imenu koje ćemo mu dati.. i nikako se odlučiti između „Filip“ i „Pavle“.. i tamo negdje oko 5 sati ujutro u hladno jutro studenog odjednom se spusti „Pavle“ i oboje se složimo oko toga, te pola sata nakon toga evo Pavla ugleda svijetlo dana!

I tako, zadnjeg dana lipnja kasno uvečer, rodio se Bokun neba.. nakon dugo vremena osluškivanja u kojem pravcu da nastavi Mamino blago i naravno pod kojim imenom idemo dalje, odjednom je srce šapnulo ime Bokun neba.

Bokun neba je naziv za ovu novu platformu pod kojim nastavljamo dalje bilježiti naše živote, promišljanja i zrna mudrosti koja želimo podijeliti sa svijetom.

Otvorit ćemo teme o braku, roditeljstvu i osobnom rastu u Kristu Isusu i dijeliti sve ono što smatramo kvalitetnim u našem životu. Pripremamo uživo i online radionice, izdanja knjiga, vlastite proizvode koje stvaramo kao obitelj, podcast i možda video YouTube kanal!

Sve u svemu, Bokun neba (komad neba) biti će mjesto gdje ćete moći uroniti u jednu drugačiju percepciju života, te se nadamo pronaći nove i stare vrijednosti za koje se isplati boriti.

Ako već niste kroz Mamino blago, pretplatite se na našu mailing listu kako bi vam na email dolazile obavijesti kada objavimo novi sadržaj. U planu je  za naše članove mailing liste objavljivati sadržaj koji i nije uvijek dostupan javno, pa je to još jedan razlog zašto biti uključen.

Ne pišemo pisma na ovoj mašini, ali su nam newsletteri svejedno super!
Ako ti se sviđa naš sadržaj, newsletter je najbolji način da ostanemo u kontaktu! Svake nedjelje rano ujutro šaljemo divan journal newsletter s najnovijim objavama i insiderskim informacijama!

Vidimo se, čitamo se a do tada pratite nas i na Instagramu:

 
(Visited 8 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *