Onima, koji srcem spuštaju Nebo

Već sam toliko večeri legao u krevet dok cijela kuća spava i budan sanjao isti san. Sanjam o svim stvarateljima koji stoje na strani Dobra, koji stoje na strani Kristi, na strani Istine i Ljubavi, koji još vjeruju da je Ljubav najsilnija kreativna Sila i koji imaju otvorena srca da spuste Nebo na Zemlju. Sanjam o svima njima, svima nama kako se predajemo Njemu, Nebeskom Ocu, Savršenoj Ljubavi i Kristu i vapimo za novom energijom, Njegovo kreativnom Silom koja će se izliti na ovaj svijet i nahraniti njegovu gladnu djecu, poviti rane ranjenima, dotaknuti srca slomljenima i podići one koje je život srušio. Sanjam o svima nama kako služimo njima prožeti Njime, izlijevamo iz svojih posuda i podižemo ovu odstojnicu Ljubavi naspram sve više prisutne tame. Vremena koja su pred nama traže Snagu i Svijetlo koja se mora izliti kroz ljude, poput tebe i mene, koji su još uvijek voljni predati svoje talente Njemu u ruke. Ovaj svijet mora čuti, osjetiti, dotaknuti, vidjeti da doista ima Oca na Nebu koji ih zove.

Ja budan sanjam da još uvijek postoje oni kojima srce spušta Nebo i koji koriste svoje talente da bi služili druge. Mi to moramo i naša srca znaju da smo to i dužni učiniti. Zbog Njega, zbog njih i u konačnici zbog sebe.

Di ste ratnici svijetla, di vam je srce! Dajte bilo što samo u to vjerujte, samo da vam je srce u tome, da ste time nadahnuti i da stojite svojim životom iza toga što govorite! Govorite, recite više, živite, izborite se, sva SNAGA nam je na raspolaganju i Nebesa koja stoje iza svake naše dobre odluke! Idemo ljudi, podignite glave, odvojite poglede od komfora svoje vlastite sobe i lupite tom šakom u Ime Ljubavi i ne pristajte više na kompromise! U nama stoji taj Božji sveti gnjev, negdje je zakopan duboko ispod slojeva ugode! Vatra koja sada prolazi kroz vaše uši budi utišani duh ispod prašine! Vi to možete, to to morate, vi ste to dužni ako želite živjeti! Vi ne smijete sami, ne od sebe, ne za sebe, to mora gorjeti od Njega, za Njega i za bližnje! Dignite vaš glas, vaše drhtave ruke i recite ne ovom svijetu mržnje, ovom hodu bez cilja, ovom životu mlačnosti i prosječne žalosti! 

Mi smo dužni, mi moramo, mi želimo živjeti! Iskoristite sve svoje talente, sve što je u vas pohranjeno da pronesete Ljubav svima oko sebe, jer Sotona koristi svoje najbolje kako bi osvojio srca one preostale slabašne djece! Stoga, umrimo za sebe, umrimo za Krista kao što je i on umro za sve nas i budimo hrabri, budimo odvažni, budimo to što On kaže da mi možemo biti! Sada je vrijeme, sada je trenutak, sada mi moramo probuditi sve uspavale! Neka vas gospodar Neba i Zemlje obilato dotakne i spusti na vas Svoje svete ruke i stavi na vaša srca biljeg za Sveto pomazanje!

6
(Visited 67 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *