Ona ima ono što 98% njenih godina nemaju…Bernarda M.

Baš je gušt sjesti za mikrofon s nekim tko ima tek 20 godina, a već ovako sigurno hoda za Isusom, ima većinu glavnih prioriteta složenih u glavi i odskače od velike većine svojih vršnjaka.

“Ovo večeras… teško mi je pronaći riči s kojima ću izraziti koliko je meni sve ovo značilo i koliko sam zahvalna na ovoj prilici da dam dio svog srca, približim sebe ljudima i usput spoznam sebe dublje.

U periodu kad se upoznajem i učim prihvatiti svoje vrijednosti, doći sjesti tu ispred tebe, pred mikrofon, otvorit srce i shvatiti da postoji jedna dubina u meni u kojoj leži sam Krist i kojoj je temelj Krist, jer sve je od Njega i po Njemu, mi je iskreno bilo jako na izgradnju i jako potrebno. Moja molitva srca je da ako se netko pronađe u ovih sat vremena intervjua da sam shvati da postoji dubina i to što je on sam nije svjestan ne znači da nije tu. Tu je i jedva se čeka izraziti. Hvala ti‍”   

Bernarda

 

Mislim da je ovo odličan podcast nastavak za sve koji su srednja škola i faks i da se iz njezinog svjedočanstva može izvući puno kvalitetnih zaključaka. Pošto je ona do svoje 16. godine jako zaglibila u svijet i probleme odrastanja, a onda ju je Isus počeo izvlačiti iz te kaljuže i voditi prema Sebi, Bernarda je stvarno kvalitetan svjedok da opiše kako je stajati s jedne i druge strane.

Bernarda je već gostovala na Radio Jazzbini i neke detalje njezinog  odrastanja možete čuti na

Zašto odrastanje toliko boli i zašto se lako izgubimo po putu (priručnik za klince, ali i za roditelje)

To je to, uživajte u druženju s nama, podijelite nas na mrežama ako vam se svidi i  ostavite komentar ispod ako želite nešto komentirati!

 Frano

P.S. Bernardi se možete javit preko fejsa na ovom linku ili ju zapratite na Instagramu ovdje

11
(Visited 807 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *