BioFuntastic – prirodna sreća

Što je Bio Funtastic?

BioFuntastic je naš obiteljski projekt  gdje kroz igru i kreativno stvaralaštvo učimo osnovne principe poduzetništva, te kako razviti ideju u proizvode. Od osnova ekonomije, do marketinga, dizajna i brojnih popratnih aktivnosti, klinci uče realnom životu, a sav novac od prodaje ulaže se u buduće proizvode i njihove daljnje edukacije. Više o počecima cijelog projekta pročitajte ovdje.

Što sve imate u ponudi?

U ponudi trenutno imamo hit prirodne deziće, te mirisna ulja. Svi sastojci su potpuno prirodni, neki uzgojeni u našem vlastitom vrtu. 

Kako se može naručiti?

BioFuntastic proizvode možete naručiti putem kontakt obrasca u nastavku ove stranice. 

Odličan proizvod, PRIRODNO finog i svježeg mirisa. Postojan i nakon intenzivnijeg znojenja! Svaka preporuka! ❤️‍🔥🙌👌🥳
Ana K.
Izuzetno-kvalitetan proizvod, palac gore za majstore !👍 Nije mi trebalo puno da uvidim o čemu se radi..prirodan miris ovog bio dezića traje satima, svježina koja se osjeća i proteže tijelom, čini me budnim, poletnim i budi voljnost za bilo koji rad !💪 Toplo i obavezno preporučam…🙏🫵😎
Mirsad
Dezići su stvarno super. Lijepo i svježe mirišu, lagani na koži, jednostavno se nanose, ne treba dodatno namakati ništa, ne treba čekati da se osuše ili čak ako si u žurbi, ne trebaš koristi fen da bi ubrzao postupak sušenja :D. Koristim ga svakodnevno, i u 2 mjeseca sam potrošila cca pola kutijice. Ako ga ujutro nanesem cijeli dan sam mirna... Kupila sam ga i za poklon koliko mi je dobar 🙂 Stvarno preporučam!
Kate
Dečki, hvala vam puno na Vašem trudu za ove zdrave Biofuntastic proizvode koji su iznimno ugodni i mirsni i koji traju. Samo naprijed ! Najviše mi se sviđaju s limetom, naranđom, limunom i lavandom. Super su!
Ivana

(Visited 68 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Mirsad Tihić 11/12/2023at19:33

  Izuzetno-kvalitetan proizvod, palac gore za majstore !👍 Nije mi trebalo puno da uvidim o čemu se radi..prirodan miris ovog bio dezića traje satima, svježina koja se osjeća i proteže tijelom, čini me budnim, poletnim i budi voljnost za bilo koji rad !💪
  Toplo i obavezno preporučam…🙏🫵😎

  Reply
  1. User Avatar Frano 11/12/2023at22:40

   Hvala ti Mirsade! Drago nam je da si zadovoljan!

   Reply
 2. Ivana 12/12/2023at22:22

  Dečki, hvala vam puno na Vašem trudu za ove zdrave Biofuntastic proizvode koji su iznimno ugodni i mirsni i koji traju. Samo naprijed ! Najviše mi se sviđaju s limetom, naranđom, limunom i lavandom. Super su!

  Reply
  1. User Avatar Frano 13/12/2023at10:17

   Hvala ti puno draga Ivana!

   Reply
 3. Josip 22/01/2024at21:44

  Evo, nismo se vidjeli neko vrijeme, a potrošio sam svoj Bio Funtastic. Otišao kupiti neku sličnu domaću varijantu za 5 ipo eura i nisam baš zadovoljan. Pored Bio Funtastic-a probao sam nekoliko prirodnih dezića takve vrste drugih proizvođača i svaki je imao neku ‘nepravilnost’ ili nedostatak.
  Bio Funtastic koristim već duže vrijeme i ni u jednom trenutku nisam bio nezadovoljan njime.
  Na tijelu nisam imao nikakve reakcije ni na koži ni ispod kože (a što je bio slučaj sa drugima).
  24 sata doista traje, a miris i dalje blago ostaje.
  Vrijedi svakog truda vaših ruku.
  Iako dugo traje, nije loše se ni oprati nakon dan dva…onda Bio Funtastic ima još svježiji miris na koži😁😁😁

  Reply
  1. User Avatar Frano Ožbolt 22/01/2024at21:55

   Hvala ti puno Josipe! Deči pozdravljaju i javljaju da je novi lager dezića spreman!

   Reply
 4. Antonija 26/01/2024at00:33

  Jako sam zadovoljna sa vašim proizvodom Bio Funtastic, hvala vam dečki.. ❤️ Stvarno je fantastičan, iako osobno nisam sklona dezićima i prestala sam ih koristiti jer su me svi iritirali i smetali, vaš proizvod je odličan jer stvarno prije svega njeguje kožu i nije agresivan, blag i prirodan a opet dovoljno snažan, da djeluje i osjećaš svježinu cijelo vrijeme.. Samo naprijed, veselim se novim proizvodima.. 🤗😗

  Reply
 5. Klara Mihajica 26/01/2024at04:50

  Hvala vam decki za ovako odlican proizvod. Osim sto lijepo mirisi u neutralizira mirise i sto posto je prirodan, izgurao je sa mnom trudnocu i period prije nje😁
  Samo naprijed s time💪💪💪

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *