Molitva za blagoslov dana

Blagoslovljen Bog i Otac našeg Gospodina Isusa Krista! Bog nas je u Kristu blagoslovio svim duhovnim blagoslovima Nebeskih kraljevstva koje primamo po duhu.

Efežanima 1:3

Onog dana kada sam po prvi put postala  mama dan mi je u trenutku postao prekratak za sve ono što sam isplanirala napraviti. Nebrojeno sam puta zbog pritiska obaveza koje me čekaju potpuno nepromišljeno iskočila iz kreveta i „uskočila“ u novi dan, a da se prethodno nisam u molitvi zatražila blagoslov svih mojih misli, namjera i djela.

Sa Mnom i u Moje ime vi bi trebali započeti svaki dan, voditi svaki pothvat i tako ispun-javati/iti vaše dnevne dužnosti, i možete također biti sigurni kako će vaš rad biti blagoslovljen, bilo da je riječ o zemaljskoj ili duhovnoj aktivnosti- ulomak iz objave  “Svakodnevno zazivajte Isusovo ime”, knjižica Božji blagoslov se treba zatražiti.

U mom slučaju takvi dani su uvijek bili prepuni prepreka po putu.

Ali čim hodate sami, to jest, bez da ste zatražili za Moju asistenciju, činit ćete puno besmislenog posla, morat ćete se boriti s poteškoćama ili nećete uvijek biti uspješni– ulomak iz objave  “Svakodnevno zazivajte Isusovo ime”

U takvim situacijama znala sam se pitati “Pa dobro što sad radim krivo”?, “Zašto mi treba toliko vremena da obavim jednostavnu stvar?” “Zašto se to uvijek meni događa?” Trebalo mi je vremena dok sam uistinu postala svjesna toga da se za naše duše neprestano vodi borba u duhovnom prostoru (Efežanima 6:12) i ukoliko propustimo Isusa zamoliti za zaštitu bili mi toga svjesni ili ne postajemo  laka meta onog koji jedva čeka priliku pomutiti naše planove i unijeti nemir u naš dan.

I opet i iznova morate zatražiti Moju asistenciju, jer veza sa Mnom je nužna kako bi bili zaštićeni od Mojeg neprijatelja koji vas neće prestati gnjaviti– ulomak iz objave “Božji blagoslov se treba zatražiti”

Za vaše duše se neprestano vodi borba, i vaša pobjeda je često otežana ovim mračnim silama, ali to je učestalo do vas, pošto vi možete zatražiti neograničenu snagu i to bi uvijek i trebali učiniti putem iskrene molitve za Mojim vodstvom, Mojom zaštitom i Mojim blagoslovom… Zato vi nikad ne bi trebali započeti vaš dnevni rad bez Mene, vi bi trebali zazivati Moje ime u vašem srcu, apelirati za učvršćivanje vaše volje i u potpunosti Mi se predati… Onda vas Ja mogu zaštititi od neprijatelja vaših duša (Sotone), onda ćete biti okruženi bezbrojnim svjetlosnim bićima koja će ga odbiti primiti/propustiti, onda ćete radosno i oslobođeni brige vršiti vaš dnevni posao svjesni snage i unutarnjeg mira. I onda vas više ništa neće biti u stanju uznemiriti pošto znate kako sam Ja uvijek prisutan i uređujem sve-ulomak iz objave  “Svakodnevno zazivajte Isusovo ime”, knjižica Božji blagoslov se treba zatražiti.

Svjesna spoznaje koliko mi je potrebna podrška u mom danu, koliko mi je važno da je moj nebeski Otac pored mene, da pazi svaki moj korak, usmjerava me i štiti kada put postane pretijesan više ne započinjem dan a da ga prethodno u iskrenoj molitvi nisam zamolila za blagoslov mojih misli, namjera i djela, blagoslov moje obitelji i ljudi s kojima ću se susresti. Jednom kada sam se tako pomolila vjerujem kako će moj Otac tako urediti moj dan da će sve što će se dogoditi, bila to za mene ugodna ili neugodna iskustva, biti na moju izgradnju. (Rimljani 8:28).

Vi nikad ne bi trebali zaboraviti ovaj zahtjev za Mojim blagoslovom (ili ‘ovo zatraživanje Mojeg blagoslova’), vi ne bi trebali započeti vaš dan bez da ste najprije sebe povjerili/preporučili Meni i Mojoj brizi, ali onda možete biti sigurni da je svaki put ispravan i svako djelo što činite dobro- ulomak iz objave “Objašnjenje blagoslova”, 

Ja neću uskratiti Moj blagoslov od nikoga koji ga traži, koji Me svjesno traži za Moj blagoslov. Pošto Moj blagoslov znači pritjecanje Moje snage ljubavi, on znači Očevo vodstvo/upravljanje, Koji želi voditi Svoje dijete do ispravnog cilja-ulomak iz objave “Objašnjenje blagoslova”, knjižica Božji blagoslov se mora zatražiti.

Naš nebeski Otac nas je zaista blagoslovio svim duhovnim blagoslovima Nebeskih kraljevstva, no kao i sve ostale duhovne darove, moramo ih naučiti prisvojiti u vjeri.

Knjižica “Božji blagoslov se mora zatražiti” pomoći će ti u tome, a možeš je pronaći i besplatno skinuti u našoj Čitaonici.

U ljubavi Kristovoj, Tereza

U ljubavi,  Tereza

4
(Visited 85 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *