Dobro došli na naš Bokun neba

O nama

Frano i Tereza

20 GODINA ZAJEDNO

od čega 13 godina u braku. Puno smo skupili zrnca mudrosti o životu i bračnoj sreći i Bokun neba je mjesto gdje ih predajemo dalje. 

3 DJECE

Neki dan smo slavili 28. dječji rođendan. Puno je o iskustva i važnih lekcija iz kojih svi mogu ponešto naučiti, a toliko je još toga pred nama. Učimo u hodu i predajemo dalje sve što smo naučili. 

Bokun neba kršćanski obiteljski blog

POSVEĆENJE

Svoje živote smo predali Kristu prije više od 13 godina i nastojimo živjeti život posvećenja u svemu što činimo

PREDANJE

Pravi blagoslovi se ne mogu steći bez da si predao dalje sve što si do tada stekao, stoga je naša mala misija obogatiti vaš život sa svime što smo i sami primili po putu

Započni ovdje.

Jedna od najvažnijih formula – kako postići duhovni sklad dviju duša, te zajedno raditi i stvarati kroz život. Zajednički put posvećenja duše, podizanja obitelji i služenja bližnjima oko nas.

Ljubav je najmudrije ulaganje

Što Bog spoji

Ovo su tekstovi koji najviše zadiru u dubine ljudske duše i pokreću procese o kojima možda neki ne žele promišljati, no ako želite živjeti život posvećenje i predanja Isusu, to je put kojim se ide.

Povjerenje u Očevu pomoć

Što kada ništa ne ide po planu

Sve one mudre lekcije koje bi željeli da naša djeca nose dalje i izgrade se u vrijedne i čestite mlade ljude. 

Kako da u današnje vrijeme odgojim dobro dijete?

Pomalo o odgoju djece

Ovdje možeš pročitati sve vezano uz građenje obitelji i sigurnog doma u koji se svi ukućani uvijek rado vraćaju i u njemu pronalaze izvor Snage i Božje zaštite. 

Razlozi za obitelj 1. dio

 

Na Bokun neba pišemo o prednostima alternativnih oblika obrazovanja i homeschoolingu.

Obrazovanje kod kuće

Razlozi za pokretanje homeschooling-a

Neke od prednosti homeschooling-a

Imamo 2 podcast platforme, a možeš nas slušati direktno preko naše stranice i na Spotify kanalu. 

Bokun neba podcast

Radio Jazzbina (Franin podcast, vrlo duboki razgovori)

Svake nedjelje ujutro jedan slatki i friško pečeni “e-paket” stigne u elektronski sandučić naših vjernih čitatelja Bokun neba u kojem pišemo o stvarima koje smo taj tjedan doživjeli i novim objavama koje su izašle na stranici. Ako ti se sviđa ta forma za čitanje i voliš ujutro (ili kad god ti odgovara) popiti kavu uz dobar sadržaj, onda ostavi ovdje svoje ime i email i čitamo se prve iduće nedjelje u tvom inboxu! Svakako provjeri ‘Promocije’ i ‘Spam’ da ne zalutamo među druge emailove.


 

(Visited 72 times, 1 visits today)